Smärtsamt

Varje dag, timme, minut och sekund gör så himla smärtsamt. Jag vet inte om jag har ångrat mig eller har inte ångrat mig? Jag vet inte vad jag vill eller vad jag tänker ens.. nästa tisdag är det slut med att skruva vinkeln i båda benet så man ser tydligt att båda mina ben är helt raka än snea. It's good men efter det blir förlängning och jag har hört att det är väldigt smärtsamt än göra båda benet raka.. skelettet kommer drar isär varandra och man känner ju det. Usch, usch..! Om jag inte gör det så kommer mina föräldrar och vissa andra att säga att det är helt onödigt om jag inte förlänga benet också än bara har sådär. Jag har varit väldigt kämpigt på sistone av allt smärtsamt och den här gången vet jag inte om jag kommer klara av det en gång till (?). Det är mitt eget val och jag får bestämma om jag vill eller inte men det känns som alla kommer skylla på mig om jag skippa med förlängningen.. det känns som jag får skit pga detta men jag får väl tänka över det innan tisdag..

Mimpow is here

Vad har hänt i veckan:

Onsdag:
Mormor åkte ner hit och jag var ganska glad så skönt att har henne här så man slipper en mamma som min mamma då ska hela tiden små klagar. Kan säga att jag har världens bästa mormor i världen <3 Julafton och jag fick bara pengar så är väldigt glad för det hi hi ^^ Glömde gratta M & D på ers födelsedagar så grattis i efterskott pojkar!

Igår:
Mimpow och moster åkte ner hit också så jag blev ännu gladare än nånsin. Fick min julklapp då och den kom 2 dagar sen men det var lugnt i allafall. Fick en lancome produkt paket och parfymen doftade så j'kla gott! Däremot fick man 500:- till av mimpow's pappa och jag tackade honom väl genom att prata i mobilen så är väldigt tacksam :)

Lördag:
Slappar och slappar.


Mitt hår växer och växer som odlade gräs

Go'kväll allihopa! Har ni saknat mig? (A) Jag har självklart saknat er enormt mycket men synd att jag inte har tid och blogga lika mycket som förr för jag nu förtiden har fullt upp med träningen. Jobbigt men bättre än att har inget och göra alls eller hur :)

Fick höra innan idag att nån hade klippt uppklippt och det var väldigt fin tyckte min yngsta moster då som jag snackade innan idag i telefon. Trevligt sa jag då samt när jag tänkte härmapa ha ha men nej, så elak ska jag inte vara men typ ändå. Det är väldigt fin att har uppklippt hår med olika slingor i färger, alltså med extensions hårslingor. Jag fundera på att klippa uppklippt hår och sätta dit några slingor med rosa eller blå färg.. det skulle såklart ser snyggt och cooooolt ut..! Eller kanske klippa mig som Rihanna innan hon klippte sitt mellan långt hår till kort korta hår. Ska fundera på det för jag ångra alltid mig när jag har klippt mitt hår typ kort och när jag ser någon med långt hår så börja jag bli lite små less för jag ångrade att mitt hår är kort istället att låta det växa.


Ljuva hem

YES!
Äntligen är jag hemma och ligger i min egen säng istället ligga i en stel sjukhussäng. Det känns mycket bättre att vara hemma än att stanna 1 dag till i sjukhuset. Imorgon kommer arbetsterapi hit med några hjälpmedel som jag kommer att behövas och så ska jag får låna en rullstol också i försig för den jag har nu är för liten för båda mina ben fick inte plats så jag kommer får låna en annan en så länge så det är göttsan det.

Ska nog titta på HK film nu och sen sova gott :)

Dag 7

Ny duschat och känner mig riktigt fräsch samt happy like a puppy. Har tränat gått in till toan samt stod jag vid vasken utan någon hjälpmedel.. alltså, jag kände mig ganska stolt för mig själv nu och jag har bestämt mig att göra mina ben raka och sedan skruva 2 cm och sedan PUNKT slut med det. Jag har varit väldigt kämpigt på sistone samt känner jag på mig att jag kommer inte stå ut till med att skruva 8 cm xtra till. Jag är ändå nöjd så spela roll liksom :)

Imorse fick jag en spruta i låren och det gjorde mindre ont än att ta i magen. Jag ska ta den sprutan till 7 dagar till 10 dagar till och jag kommer svimma, är helt säkert på det. Varje dag ska jag vräka mig 1-2 värktabletter och jag kommer blir beroende av det såklart.. knarka värktabletter :P

Idag ska man får skjuts hem av en taxibåt? Taxibåt har jag aldrig hört talas om men whatever. Skönt att får komma hem igen.. saknar mitt rum väldigt mycket.

När jag tränade imorse så trodde jag att det skulle göra värre ont men faktiskt gjorde det inte så ont som igår. Mitt högra ben idag var OK för jag koncenterade mig hela tiden på att titta på golvet. Det funkade för mig i allafall och mitt högra ben gjorde inte så värst ont i heller så är super glad för det.

Jag längtar i januari alltså för jag kanske kommer får min överraskning present <3

Miss you baby x <3

Allvar?!

Idag log jag i sängen och tittade på tv som vanligt men vad ska man annars liksom. Jag var helt fokus inne i tv så ville mamma fråga mig en sak. I mina tankar tänkte jag: Vad vill hon nu då? Så jobbigt!

Vårt samtal
M: Vill du har en valp som du alltid velat har förut?
J: Va? Du skoja med mig?! Jag vet att du skoja med mig så sluta nu.
M: Om jag inte menar på skoj då så, vad säger du om det då?
J: Okej, om du inte skoja eller skoja så är du skyldig mig en tjänst då om du skoja.

Så fortsatte vår lilla samtal om det och till sist hörde jag pappa som satt på högra sidan bredvid mig.
Han sa: Lovar du mig då att du väl sköter om den och alltid går ut med den istället att det är alltid jag som ska går ut med den. Jag trodde inte på mina öron alltså och jag som log helt fundersam på tänk om dem bara skoja med mig för dem bruka skoja om sådana saker som jag alltid velat vilja har.

Jag var helt tyst en stund och så sa pappa: Vi vänta till du blir helt frisk och kan går. Däremot ska vi skaffa en åt dig och det lovar vi dig.

Mitt hjärta var helt lycklig när jag äntligen hade fått höra att jag kommer får en valp. Ooh, längtar till dess!
Jag har faktiskt valt två hundraser men jag har inte bestämt mig ännu vilket 1 av 2 hundraser som jag vill vilja har.. (??)


Dag 6

Idag hälsade mina föräldrar på mig och dem satt här kanske i några timmar men visst känner man sig lätt tröttsam när man är i sjukhuset.? Jag själv känner mig väldigt mycket tröttsam samt känner mig lite sjuk på nått sätt också.

Imorgon åker jag hem och det känns faktiskt skönt att komma hem än att stanna 1 dag till i sjukhuset, usch nej. Never again i stay by the hostpital. Det känns som jag börja ångra mig inför detta om jag tänker genom det.

Jag trodde aldrig att min högra ben skulle göra mer så ont än den andra benet. Mina tårar faller varje gång jag försöker gå med den högra benet och det känns som min skelett ben vill brytas i tusenbitar, känns det som. Bra att detta är över och allting har gått bra förutom att det gör så ont som jag inte trodde på att det skulle göra så ont egentligen.

Grattis


Dag 4

10.00-12.50
Då var det dags att bytas ut och rengöras mitt vänstra ben av en snäll sjuksköterska. Hon gjorde sitt bästa samt var hon tvungen att torka bort de gamla blodet som satt fast runt dem stålpinnarna som är fast skruvad inuti i benet. Mina tårar rann och rann samt vågade jag inte ens skrika så jag grät tyst för mig själv.. det gjorde fruktansvärt ont måste jag säga och svetten rann som om jag vore snart ska genomföra en förlossning. Jag andas djupt in och ut samt fick jag bitar i täcket när hon rörde vid vissa känsliga ställe i benet. Jag fick 4 st smärtstillande tabletter i mig för det skulle kännas mindre ont men egentligen hjälptes det inte så jag blev yr av det istället. Skönt att det blev över och sist inte minst att jag inte kan går så bra i heller sen jag gjorde i onsdags för då hade jag en slang som bedövade båda mina ben. Det läskiga var att jag fick ont och svettas samt råkade titta på tv om att en kvinna skulle föda ett barn som istället blir en kejsarsnitt. Fick ångest av det.. men just nu är det lite bättre som tur är :)

Vem är han undrade jag?
Ungefär 1 timme sedan åt jag min middag samt tänker på vissa saker som har gjort mig ganska oroligt men whatever.. jag åt lugn och ro så plötsligt gick en kille förbi mitt rum samt gick han tillbaka igen. Han tittade på mig skumt men tur är att han frågade nån sjuksköterska på nånting.. synd att det inte var min baby x hi hi.

Imorgon
Fick veta nyss att min högra ben kommer också bytas och rengöras som idag. Omg, jag kommer dör av smärtsam samt kommer gråta för att det gör så f'cking ont. Trodde egentligen inte om att det skulle blir värre ont än har vanligt ont. Jag får väl bitar ihop i täcket igen då och får ser om jag orka står ut en gång till.

Gingerbread house


Dåligt stil av dig tycker jag

Jag vet att vi är kusiner men jag tycker att du eller nån i din familj kunde väl höra av er och fråga hur jag mår när jag nu ligger i sjukhuset och har lite smärtsamt ont. Om man är en morbror eller en kusin så borde man ändå ringa en signal och fråga hur är det och sen behöver man inte säga så mycket i heller. Jag som brydde mig mycket om er när någon dag hade hänt något under sommaren och jag ringde till er men nu får man inte något tillbaka? Riktigt dåligt stil av er att inte ens en gång höra av er och det gällde samma sak när mamma opererades för 1 månad sedan. I can't believe about your.

It's hurts

Ont, ont, ont :'(

Dag 3 kväll

Just nu har jag vaknat med min vilande samt titta på SVT direkt. Det handla något om jorden och så såg jag nyss prinsessa Viktoria samt hennes familj. Jag är inte sådant typ som titta på nyheter eller så men det var nån som jag delade rum med och det var hon som slog på den kanalen he he.

Just nu vänta jag på min mat samt så ska jag ta 2 tabletter mot min smärtsamma i högra benet. Känns som den vänstra benet börja värka också och jag kommer nog klicka på hjälp knappen hela natten tror jag.

Dag 3

Jag ska bara snabbt svara en fråga vad för operation jag har genomfört:
Det är benförlängning och det innebär att jag kommer blir längre från 1.20 till 1.30. Först och främst på tisdag nästa vecka så kommer jag att börja skruva 1 millimeter på varje sida av båda benet. Jag måste skruva 1 millimeter per dag alltså, skruva så att båda benet blir helt raka och det tar 21 dagar tills dem blir helt raka. Efter 21 dagar har gått så kommer jag förlänga båda benet 2 cm och det gäller också samma sak med att skruva 1 millimeter per dag. Visst kommer det göra smått ont men jag kommer klara det hoppas jag på i allafall :)

Slangar i min kropp med smärtstillande
Senare ikväll kommer min kropp att vara fria från slangar som jag nu har i min kropp med smärtstillande så jag inte får ont i min dumma högra benet eller båda benet i försig men mest i högra benet. Smärtan av i högra benet tog kål på mig idag så jag kunde knappt går in helt på toaletten och plötsligt försvann jag i några sekunder för jag mådde lite illa samt var väldigt yr. Tack vare att jag fick hjälp av 3 sjuksköterskor och dem var tvungna att bära upp mig till min sköna mjuka säng och det kändes bättre faktiskt.

Min humor går och ner just nu
Av smärtstillande medel går faktiskt min humor upp och ner. Som sagt sa min sjukgymnastik att jag kommer vara en annan människa till på söndag för då är det över med smärtstillande. Annars vad som än hände så kommer jag alltid att vara den jag är så don't forget it my sweet people.

In the hostpital

Operationen igår lyckades och jag vaknade inte förr en 10 timmar. Jag mådde riktigt illa och spydde när jag kom tillbaka till min avdelningen men annars så kunde jag sova gott i natt, tack vare att jag hader fortfarande kvar sömnmedel inuti i mig. Göttsan! Små hosta här och där pga under operationen har jag haft en slang i halsen så jag var riktigt hes igår men nu är hesen borta så jag små hosta istället.

Imorse och eftermiddag fick jag träna mig att går. Det gick hur bra som helst utom i eftermiddag för jag hade väldigt smärtsam i den högra benet men som tur att jag fick smärtstillande, alltså man trycker på en knapp för jag har en slang bakom ryggen som jag då får en smärtstilande medel om jag har ont. Man blir lite beroende faktiskt ha ha.

Ska får en schema imorgon hur jag ska skruva för idag har jag skruvit 1 millimeter på det högra benet men jag förstå inte varför ingen hade sagt om jag också kanske ska skruva i det vänstra benet? Jag är så himla glad att det blir gjort än att vänta 1 år till då skulle jag anklagas men nu blir det av :)

Ska borsta tänderna nu och så men ni kommer följa i min blogg 1 vecka hur jag kommer att har det bra i sjukhuset.
Missar inte det!

Bye, bye

Ikväll är det nog sista inläggen som jag kommer att skriva och däremot kommer jag inte blogga på länge tills dess :/ hix hix.. it's sad but so it is. Jag kommer saknar er som läser i min blogg och såklart min älskar baby x som ingen vet ens vem det är hi hi.. it's very secret just now.

Ni kan skicka sms till mitt nr och jag svara när jag kan annars så vet ni att jag har fullt upp med träning :)

Good night and have a everyday nice day!

Dagens coolaste hår


My first kiss

I stair into your beautiful brown eyes,
I can feel the blood rushing throughout my body.
And as I brush the hair out of your face,
I slide my hand down your soft slender cheek,
as my skin touches yours, our hearts beat faster.

As you run your hands through my hair
I lean towards you,
I breathe you in.
And when our eyes close, our lips meet.

Our kiss is soft and wet,
smooth and warm,
sensuous and passionate.

The kiss hits our whole bodies like a tidal wave.
We both feel all of our emotion at once,
it's a feeling words can't describe.
As we pull away, you look into my eyes
and I look into yours,
we smile realizing that was our first kiss,

And it wasn't going to be our last.


Söndag

When the sun shines on the fields of snow and the ice upon the tree,
A gleaming crystalline palace meets the eye and captures me.
I allow myself to enter in, drawn by the dazzling view;
My heart is touched with a diamond wand and suddenly all is new.
Before my eyes, the winter day transforms to an image of spring,
When the river dances in the sun, bringing brilliance to everything.
The beauty is etched upon my mind by nature's famous sculptor,
The happy host of the sky - the sun - and a most-magical captor.

Är färdigt med packningen till imorgon och är fortfarande nervös inför tisdag morgon också, då är det som gäller. Tss, fick höra om en person som jag brukar kallar för miss x-tina och jag sa till om henne till min mamma att hon inte har någon självförtroende. Alltså, hon har inte det om jag ska vara riktigt ärligt. Hon sa om att om hon vore min situation så skulle hon tagit livet av sig och vill inte leva längre pga min situation och jag blir lätt förbannat och sa till min mamma: Du kan hälsar hon miss x-tina från mig att hon har en j'vla dålig självförtroende! Vad tror hon att hon är för något? Jag har en riktig bra självförtroende för att jag våga visa upp mig inför 1000 människor som jag ser varje dag på stan eller på plugget, skulle jag då tar livet av mig själv bara för att jag är kort? En sak också kan du hälsar till henne om jag var i hennes situation alltså smal som henne så skulle jag istället går upp lite i vikt än att ta livet av mig för det är verkligen, verkligen feg och dålig självförtroende. Min mamma sa ingenting och hon blev lite chockad när jag sa så om att hon skulle hälsar från mig till miss x-tina. Jag är så glad att jag våga säga vad jag tycker än att hålla det tyst som förr och jag kan säga rakt ut till andra vad jag tycker är rätt eller fel. Varför ska man vara rädd för andra när dem själva är rädda för andra också. Ibland kan jag också vara lite bitchig mot andra om dem är bitchig mot mig såklart annars så är jag inte det.

Mhmm marabou

15 min sedan kom jag hem med 2 st marabou choklad för 28:- från Maxi. Såklart blev man nyfiken på den nya Winter choklad och har hört talas om att den var väldigt god så därför jag också ville testa.

Oj oj oj, är himla nervös inför imorgon men imorgon gäller det ju att bara träffa läkare, underläkare, sjuksköterska och ska ta en del prover också i försig. I come die to twomorrow ha ha och ska fråga om man kan ta bärbar med sig så man kan blogga och ta bilder hur resultat ser ut plus att ni kommer också följa mina vardagar i sjukhuset i Lund. Som sagt kortväxt till en normal längd och jag har faktiskt sett en kille som också gjorde sådant operation. Han såg vilken pojke som helst och jag bara sa till mig själv: So awesome and so fantastic! Ser ni.. kortväxta människor kan också göra sådana möjliga en sådant operation men det beror ju på en och en också för ibland kan det hända att dem tacka nej till det. Jag som faktiskt har väntat på detta i 2 år nu och äntligen fått tid för det. :)

Min hemlighet

Jag skriver på engelska istället på svenska. Annars blir det stopp annars men hoppas att ni förstå :)

Subject to the operation is that I'm going to make a leg extension and you will understand better, I am actually a short crop. I'm like everyone else but is just short but some others think it is a handicap but it does them wrong, really does them wrong. Short stature people can do almost just like the normal people and I understand to me why people should always look at one to them is almost hit by a car type. Sure will be curious but you need not look so long for it and we are demonstrating that we are also like everyone else. I am proud of myself and I have many close friends, my family who really loves me for who I am, not who I should be. I'm not stupid in the head in either some believe it and I have done both good and bad things in my life. Boyfriends I have had too and I have had everything that a normal girl does. Why should you be unhappy and angry with himself that it is not like everyone else? Hurricane waste energy on it, smiling at the sun each day as if it smiles to one. My secret is now revealed, and if you have any questions about how it feels to be the short crop so just ask. I will be 10 cm long and it's actually good.

Morgon crazy.. rastlös

Vilken svordom använder du mest? SKIT men sällan jag svär
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 6.00
Var köper du dina matvaror ifrån? City cross
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Vara med på bilden såklart
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hmm, flytta från sverige!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nej, hix hix..
När var senast någon stötte på dig? 2 veckor sedan typ
Vad åt du till middag senast? Pommes med chicken nuggets
Kan du vissla?
Aa, lite kan jag i allafall vissla
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, Bambi m.fl
Äger du några popband t-shirts? Nej,
När flög du senast? WTF, flög? Ha ha ha
Pratar du några andra språk? Yes, vietnamese and little chinese
Har du gråtit offentligt? Ja, det är klart det
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, i tungan
Vad har du med dig in på bion? Mobil, några kort, läppglans, mini spegel, kort på nån
Vad har du för väder? Mulligt och trist
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Matte och religion
När sov du senast på golvet? 2 månad sedan
Vilken är din favorit drink? Tequila
Gillar du din boendesituation? Nja, nej.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 6 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja!
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Kan hända
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Bry dig icke
Tror du på liv på andra planeter? Kanske det
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Livet kan ibland vara svårt
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? JA! Vore awesome.
Tycker du om att krama folk? Ja, dem dofta så ljuvligt.
Äger du en digitalkamera? Ja, klart men vill har en ny
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Rihanna
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, väldigt mycket
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ibland
Är du mörkrädd? Nja, sådär
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, läppglans och LV axelväska

Börja lite med frågestund innan jag ska avslöjas min secret

Go'morgon my sweet people! Puss puss puss på er och om ni undra varför jag bete mig konstigt är ju att jag är nyvaken och är lite morgon crazy. Jo, det är såhär att jag tänkte har en frågestund innan jag avslöja min hemlighet om operationen så fråga gärna vad som helst så svara jag på det ni fråga. Ok, då kör vi igång!

Kvälls mat får blir

Ska laga det typ nu samt titta på Madagskar med svensk tal för igår missade jag med engelsk tal :( Störigt men det går ändå bra med svensk tal. Vi hörs kanske senare och imorgon ska ni får veta min hemlighet om operationen.

崔東鍾旭

崔東宇是最熱的所有亞洲球員,我想,反正。

Love like a sweet cupcake


Länken till testparadis

Jag hittade en kul grej hos www.testparadis.se
Ta reda på vilken typ av personlighet du är på bara 10 minuter!

Klicka här

Testparadis


Beskrivning
Du vill göra allt i livet på rätt sätt, även när det inte ens är möjligt. Tyvärr går det ut över din spontanitet, och du har svårt att hålla tillbaka ilskan när du konfronteras med ofullständighet i alla dess former. Du är ofta överarbetad och kan inte låta bli att försöka styra personer i din omgivning.

Styrkor och svagheter

Styrka:
objektiv
ambitiös
rättvis
ordningsam

Svagheter:
lättretlig
pedantisk
omständlig
kritisk
arrogant

Hur reagera du på stress?

Relaxed:
dynamisk
glad
okomplicerad

Under stress
kaotisk
komplicerad
arrogant
opålitlig

Förbättrea ditt liv
Se det positiva i saker och ting!
Acceptera att alla inte är av din åsikt!
Skratta!
Acceptera dina brister
Ha tålamod med andra!

Headphonies Speaker

Söt liten högtalare som lätt går att använda till en musikspelare.
Inbyggda batterier som du enkelt laddar upp med hjälp av USB uttaget på din dator.
Stor som en snusdosa.

Passar:

  • Mp3-spelare
  • Mp4-spelare
  • CD-Spelare
  • iPod
  • iPhone
  • Mobiltelefoner med 3.5 mm
Ska köpa mig en sådant liten söt högtalare till min rosa iPod shuffle.


我希望你在這裡我。

這是你我一直很喜歡。 我不知道如何描述它,但無論如何,讓我說,我愛你!

Svårt att läsa vad det står?
Ni får gissar vad det står och visst är det omöjligt att reda på det vad det står men gissar i allafall.

Om ni får panik eller damp på det så slår upp det ;)

Fråga inte varför

Om ni vill veta min dröm i natt så var min värsta dröm var om Linda Rosing. Usch, usch nej! Drömde om att hon var på mig och försöker strula med mig också med hennes stora tjocka silikon läppar. Detaljerna vill jag absolut inte berätta eller kanske drömmen bara var så? Hoppas det eller verkligen hoppas att det bara vara så. Min dröm kunde istället vara om den hetaste Orlando Bloom än om Linda Rosing. Fråga mig inte varför för det dök upp bara sådär.

Jag visste själv om det


en person eller många personer som är omkring er kan vara riktig falska mot er.
Dem tror att man själv inte vet om det när dem visa sina synliga "power" att dem faktiska hatar en och vem är det som skämmer ut sig?! Yes, it's them!

Igår fick jag höra en liten små historia om en person som har varit falsk ända till den personen blivit en söt, rar tonåring och tvärtom blir det en falsk, elak tonåring. Hur kan man vara falsk mot dem närmaste man har/känner? Jag har lärt mig själv om man är en falsk än en gång så är man en falsk alltid. Jag själv har varit med om det när jag var 13-15 år och senare fick jag inser att jag hade snart förlorat mina närmaste. Som tur några månader har gått så fick jag lära mig en läxa om vad som än händer om man blev sårad eller vad det nu är så glöm det helt enkelt dess om man håller inom sig kan blir värre.

Memories

Life is made of memories
some are good and some are bad.
It's never too late to add some good
some day they'll make us glad.

Bad memories need a firm hand
throw them out and lose the key;
Good memories put a song in our hearts
for both you and me.

We take comfort in those special times
we build with one another;
They keep us warm and hold us tight
like a baby held by a mother.

A good memory is to cherish
and recall how it came about.
It will stay with us forever 
of that I have no doubt.

Doing a good deed will make us feel good;
it's something we will remember.
Attend a play, write your thoughts,
make a snowman in December.

This is how we build memories;
it's easier than you think.
We'll benefit with happiness,
and feel we're in the pink.

Things we remember through the years
are memories we've made;
They make life happy for others, too,
and for us they never fade.


Sorry again

3 timmar 30 min börja ju julbasar på skolan och jag tror nog inte att jag ska dit. Jag vill men kan inte pga har viktiga saker för mig själv. Mentor kommer nog inte blir så glad i heller eller jag kanske tror att 1-3 pers från klassen kommer att komma och det kan man ju hoppas på. Jag är verkligen ledsen för detta men om jag inte hade de viktiga saker för mig själv så skulle jag lätt komma och ställa upp för klassen, inte skolan.

Hana Kimi

花ざかりの君たちへ

 

The series centers around Mizuki Ashiya, a Japanese girl who lives in the United States. One day, she sees a track and field competition on TV, and becomes attracted to one of the high jump competitors, Izumi Sano. She begins to idolize the young athlete and eventually transfers to Japan to attend the same school that Sano attends. There is a catch, however: Sano attends an all-boys high school, named Osaka Gakuen and Mizuki must disguise herself as a boy to enter.

 

Jag tittade på den här under sommaren 2009 med lill'MT och det var hon som fick mig att titta på den här. Den här serien är väldigt rolig, små sorlig, skumt och fullt med glädje ^^ jag har inte sett hela filmen för jag orka inte ser hela pga att man måste hela tiden klicka på en kapitel och sen nästa samma sak så jag brydde mig inte så mycket om filmen. Såklart så är den snygge Wu Chun (Izumi Sano) med i filmen och Jiro Wang (Shuichi Nakatsu) som hela tiden tror att han är gay för att han tror att hon Mizuki är en kille när hon egentligen är en tjej. Awee ^^

 

Ni borde titta på det i allafall och filmen hitta ni här.


Jag vill har

Klocka: Coloristic Hot Pink

400:-

Jag tycker den är söt på något sätt men 400:- är ändå värd att köpa den här klocka. Spela roll hur mycket en klocka kostar om den kostar 400:- till 7000:- så är alla klockor lika värda. Denna klockade hittade jag inne på facebook och länken till klockan kan ni ju klicka på bilden bara :)

Pausa ner lite

Jag orka inte skriva något idag så istället blogga jag lite med bilder istället att skriva. Jag kommer imorgon skriva och söndag också så ni behöver inte oroa er. Efter måndag så kommer jag inte blogga alls lika mycket för då är jag på sjukhuset och typ i 4 veckor kommer jag hem igen men vore kul om ni kunde skicka någon hälsning så om jag kan eller hinner kan läsa vad ni har skrivit. :)

The magic of winter

Winter and snow is a child's delight - things dreamed of in July;

Sleds and hills, squeals and spills, waving, as the world rushes by.

There is snow on the ground, snow in the air, snow, snow everywhere.

Angels they make in the blanket of white, and tomorrow will remember how

Snowflakes felt on their tiny tongues - like magic to them now.

There is snow on the ground, snow in the air, snow, snow everywhere.

Snow-people are made and all decked out with colours and a happy smile;

Forts are built with utmost care so they will last awhile.

There is snow on the ground, snow in the air, snow, snow everywhere.

Snowballs rolled and piled with glee; tots laughing merrily;

Adults watch, remembering - secrets bubbling free.

There is snow on the ground, snow in the air, snow, snow everywhere.

Skiers fly the well-packed slopes, independence lighting their eyes;

Blending with snow as they descend like magic from the skies.

There is snow on the ground, snow in the air, snow, snow everywhere.

The ice is cleared so skaters glide and maybe spin a dream

Of triple loops and a sharp edge and costumes of gold and cream

There is snow on the ground, snow in the air, snow, snow everywhere.

At the end of the day all tucked away, they dream of flakes of white

Floating from heaven, in a musical dance - an innocent child's insight.

There is snow on the ground, snow in the air, snow, snow, EVERYWHERE!


Ice sculpture


Go'morgon

Egentligen skulle jag nu står i stationen och vänta på min buss till plugget men är hemma istället att dra till plugget. Det är ju förberedelser idag inom för imorgon och jag vet inte vad jag ska göra om ingen i klassen kommer imorgon eller kanske bara 1-2 pers som kommer. Får väl tänka över på det för imorgon för jag tycker väldigt synd om mentor som faktiskt gjorde sitt bästa för klassen men synd att skolan då inte tar klassen på allvar än andra klasser.

Friday is here and maybe tonight let's go to party? Skoja lite men måste förbereda mig till på måndag och då lovade jag er att jag ska avslöja vad för operation jag ska genomföra. Det tänkte jag berätta antingen idag eller på söndag så håll kvar till dess. Fredagsmys kanske med..dig?


Hello Kitty NK62

Mobiltelefon med 2 st simkort

 

LCD Storlek: 2,2-tums skärm
0.3 Mega pixel kamera för Bild & Video kapacitet
Video: Support MP3/MP4
Support FM
Data Transfer: USB-kabel / Bluetooth
Standby Photo: JPG, GIF



Tekniska specifikationer:

Operating Frequency: GSM
Nätverk Frekvens: 900/1800Mhz
Storlek: 108 * 49 * 16mm

Vad som ingår:
1xMobile telefon
AC laddare
Manuell
Hörlurar
2x Batteri
256M minneskort


Weep for you


Who is a coffee lover


Deep down

Deep down in my heart is always there.

I have been so boring and are so restless in itself also.
I know you hate to love me.

Diss/hiss listan.


New York tacka nej till homoäktenskap
Vad tänker NY med? Jo, deras ruttna arsle och jag förstå verkligen inte hur dem kan tacka N E J till homoäktenskap?
Jag läste om detta för 1-2 timmar sedan på text Tv och såklart man blir sur samt förbannat att de inte vill att homo ska gifta sig. Bara för att ni är så så avundsjuka eller säker är desperata ;)


Pojken som sjunger om sina två pappor
Det handlar om Terrence som har två pappor.
Han gillar dem jättemycket och sjunger en sång om dem.
Närmare två miljoner människor har sett klippet på Youtube.


Helt, helt otroligt!

Så besviken

Nu är man hemma igen från plugget pga att mentor är sjuk + skulle göra testet idag men nej nej, ingen har sagt ett skit om att vi idag hade inga lektioner idag. Eller jo, vi skulle då lyssna på I2 när dem skulle redovisa deras arbete men som om någon i klassen stannade? Noooot!

Jag är faktiskt besviken på detta och att skolan ser oss som en underklass. Det har hänt mer än 1 gång om att ibland har vi inga lärare alls och det känns som att man är helt bortglömd helt enkelt.

Zzz..

Ska natta och imorgon är det väl dags för testet. God natt och dröm sött ^^

Min lista

24/12 innan dess ska jag får mitt halsband
8/12 operation
5/12 julbasar??
Äta mindre

JL


Awee, tack Gabbe

Tusen tack Gabbe att du önskade mig good luck ^^


Diss/hiss listan


Att vissa tror att dem är bättre än andra
Innan idag var jag lite små irriterad på att det var någon som sa "är du på level 7?! *ha ha*"
Jag log och små ler bara utan att jag egentligen vilja säga spela det någon roll om man är lägre nivå än vad du är på? Alltså, jag stör mig lite på andra att dem tror att dem är en vinnare bara för att dem är längre nivå än andra. Spela roll vilken level man är på bara att man inte är en data freak bara.. obs!

Test
Test imorgon.
Jag som sitter här och blogga istället att plugga in testet till imorgon? Jag lova mig själv att jag ska göra det innan jag gå och lägger mig men om det inte funka bra så får jag väl göra mitt eget bästa, so it is.


Sova
Efter jag har bloggat färdigt så ska jag faktiskt vila mig en stund och sedan plugga på testet.

Rosa hörlurar till min ipod


Behöver verkligen dessa söta rosa hörlurar och det är matcha till min ipod


Pink Sony kamera


Bastu i klassrummet

Hot, hot and hot in here in the classroom.
25 grader inne i klassrummet och man har bara lust att tar på sig shorts och t-shirt hi hi som om att man kan låtsas att man är i "Thailand" ha ha.

Imorgon är det test i svenska och jag som nästan hade glömt bort det :/
Störig som in i.. ska f'n plugga in det tills hjärna explodera och då betyder det att jag kan allt som ska står i testet.

Vore gullig om ni önskade mig good luck och då kommer jag att lyckas ännu bättre :D

Vinter

Vinter är här och det är riktig iskallt! :/

Är morgon trött samt saknar min baby så mycket.

Muums


Boys Before Flowers


Ska gå och natta nu för imorgon är det plugg som gäller.. visst låter det lite tråkig? ^^
Hoppas ni i natt sover gott och drömmer sött om era prins/prinsessa.

Kvällens sötnos


Omg



Svar: Det jag skrev om att jag sjöng bättre än andra är bara på skoj. Ärligt så sjunger jag inte lika bra som de andra asiaterna, det är bara som jag skojade bara. Vissa saker kan man ju små skryta på skoj men jag förstå inte varför du som är anonym inte ens våga skriva ditt namn istället säga vem du är. Är det förbjudet om jag t.ex skryter att jag sjunger bäst och bättre än andra? NOOOT, så omogen och dum är jag inte. Trevlig i allafall att vem du än är som checka in my blog.

Dagen snygging


...

Idag har jag ingenting och skriva om.. är helt slut efter plugget.

Jag kanske skriver mer senare

Miss him



I will always remember our memories together as we have had.
I remember how your hand touched my cheek.
Your laughter made me always happy.
I miss everything that was in you.
Your name will always be engraved in my heart.

I'm always thinking of you wherever i find.

Cute and sweet


Har en känsla för den 24/12

Varför kan jag inte glömma just den datumet pga en person?
4 år har gått så jag har absolut inga känslor kvar för den personen men
jag kommer ihåg alltid hans födelsedag. Jag vet inte varför och jag borde totalt
istället glömma det än att mer och mer bli less på det som har hänt just för den personen.

Jag är rätt glad att vi inte ens har kontakt med varandra längre.

Om man vill vara snäll och "gullig" så borde man i allafall GRATTA till den personen.


Liar Liar with Jim Carrey



Imorse tittade vi i klassen Liar Liar.
Hur många gånger har man sett den?
Jo, mer än 10 gånger för man skratta hela tiden tills tårar rinner ner från kinden.

Vi kommer får en uppsats av det.
Lite boring men ändå kul för att man ska välja en person i filmen och skriva om hur den personen upplevde sig i den filmen + man ska skriva som en anteckning's dagbok. Vem tror ni att jag valde som jag på ungefär ska skriva om? Inte Fletcher men Max, den söta pojken som önskade att hans pappa ska aldrig ljuga på en hel dag.


IT undervisning

Har lite IT undervisning om OpenOffice 3.1.

blogg.se verkligen är så seeeeg!
1 december, wow!
Några veckor så är det julafton :D

RSS 2.0