Lördag.

8.30 var man då vaken och det är första gången under alla dessa år med lov har jag vaknat upp tidigt ang att jag skulle till tvättningen. Man tog då ett kopp kaffe som vanligt och höll på att halv sova då mitt på bordet för jag var så trött men jag blev lite piggare på några minuter.

Idag var jag då på Väla med kusinen och hela tjocka familjen. Som vanligt gick man då runt förbi en massa butiker först och sen då gick vi in ha ha. Det hände alltid då när jag är med på bilden hi hi. Jag köpte då ett nagellim som jag skulle sätta på mina lösnaglar och sedan göra gele fransk manikyr för min mamma då är utbildad till det + hon är också utbildad till frisör. Riktig skönt för mig faktiskt att slippa slösar en massa pengar på hår och naglar istället bara ber sin mamma att göra det så är det alltid gratis enligt bara för mig.

Limmet då som jag köpte och jag som var så korkad att jag inte läste noggrannt i heller för det stod inte bara nagellim.. det stod förstärkade nagellim :S skit samma tänkte jag då så jag försökte ändå limma ihop men det funkade fast funkade inte så bra för man måste hålla i lösnagel tills limmet torka. Jobbigt var det men det funkade i allafall men några minuter så tog jag bort det för det blev helt fel så jag få fixade det någon gång när jag har tid.


Senare då när jag kom så fick man ett messenger konversation meddelande och det var Anh Ng ^^
Han hade bytt ett ny nicknamn och addade mig osv..

Första gången idag hörde jag honom att prata i mic. Alltså, i 3 år har vi inte pratat in the real men idag kändes det som jag bara har hört honom prata i mic för första gången haha. Han blåster i mic och låtsas om mic funkade eller inte ha ha, så fult det var alltså. Vi cammade och så, så vid hans ben så såg jag 1 par ben som log ovan på honom och jag frågade honom då vem det var? Han sa då att det var hans rumskamrat och han sa att han kompis då är shysst, snygg och söt? Jag bara okej och sa till honom att tror du jag bry mig eller ha ha? Så visade han sin kompis då och som tur att jag inte såg hans kompis annars skulle jag nog gjort något dum eller kanske vilja spyr men så sa han också att hans kompis var tjock? Jag börja skrika på min kusin typ och sa vadå tjock? Tror nog att han menade att hans kompis var mullig eller tjock.. min kompis då tänkte fixar hans kompis till mig? Tss, han är ändå inte min typ samt så ser han ut som en skolpojke. Om han är mullig eller tjock så tackar jag ett NEJ för jag egentligen avskyr tjocka killar alltså visst, som vänner är det ok men annars så nej tack. Ni kanske säger att jag är elak men vem vill har en tjockis över sig när man ska typ har sex t.ex?

Ska nog titta på tv en stund och sedan natta :)

Puss puss S


Huvudvärk samt städa hela lägenheten.

Good morning everybody!

I natt var det värsta natt jag nånsin har varit med om! Jag sovde då vid halv 11 för jag var ganska trött så sovde jag kanske 1 timme så vaknade jag upp och var riktig pigg som om jag hade tagit någon slags drugs ha ha.

Jag skulle somna om igen men nej nej, det gick inte i heller och samt hörde jag dem i överste våningen höll på att banka och spika till klockan  4 på morgonen. Jaha tänkte jag då och fundera på att går upp till dem och klaga men jag vill helst inte vara otrevlig eller vara en kaxig bitch så jag liksom sket i det. Det fortsatte kanske om igen ca 5-10 min och jag som hade ont i huvudet också så jag gick ut till balkongen och tog några blossar.

Jag har klagat på dem på överste våningen om det eller jag ringde till han hyresvärden som håller i dem här lägenheterna men verka som han inte har pratat med dem eller så fattar dem som banka på inte swedish eller vad det nu det är. Riktig jobbigt och störande när man ska snart börja plugga och dem som ska går upp tidigt på morgonen så undra hur det skulle funka om dem där glasögon familjen sluta banka på eller inte.

Min kaffe är färdig nu och efter det när jag har tagit lugnt och ro så ska jag stor städa för om ca 3 timmar är Anh Bi Lau och Có här då. F'ck, utan miss Tööööö kommer jag har en riktig tråkig lov :'(

Puss puss S


Mavala Eye-Lite Double Lash Fransnäring

 Mavala Eye-Lite Double Lash Fransnäring

Näringsgivande behandling från Schweiz som förlänger och stärker dina ögonfransar, stimulerar även en snabbare tillväxt och skyddar dem. Slutligen! Du behöver inte längre göra dem tjockare med massa lager mascara. Mavalas Double-Lash är den enda nattvård som är speciellt framtagen för att förlänga, skydda och göra dina fransar tjockare. Innehåller ett special multi-protein som arbetar över natten för att omedelbart förhindra trasighet och för att återskapa tjockleken. Medans de exklusiva fuktgivande ingredienserna återfuktar torra, avbrutna hårstrån för att göra dem mjukare och fräschare. Användning: Appliceras som en vanlig mascara på dina fransar på kvällen innan läggdags och inom endast några dagar kommer du att märka skillnaden. Inom endast 3-4 veckors användning kommer den näringsrika formulan att bidra till hälsosam tillväxt. Du kommer att kunna visa naturliga lång fransar istället för att slösa på din mascara. Används över natten för bästa resultat. Passar även de känsliga ögonen. Kan även användas på glesa ögonbryn. Mavala Eye-Lite Double Lash kommer i en smart borst applikator likt en mascara borste.

115:-

Snart kommer min bästa önskningen.

Hello, har ni saknat mig? Ni kanske tänker inte hon igen. Hi hi men sådär lätt försvinner jag inte. Inte nu men kanske om 1 månad och några veckor till så jag tänkte kanske lägga ner blogget till 1 år för jag ska snart genomföra ett ganska stort operation.

Ska avslöjar det antingen imorgon eller någon dag vad det är för operation som jag ska genomföra :)

Ska nog gå och sova men natti natti på er allihopa!

Puss puss S




1 dag kvar.

YEES, imorgon så gäller det tror jag eller jag hoppas på det hi hi.
Imorgon kommer mormor & Có hit då måste jag då stooor städa alltså dammsuga + skura. Det kommer ta kanske 1-2 timmar för mig för jag är väldigt noggrannt med att städa om mina vänner kommer eller min x kommer på besök så måste jag alltid förbereda mig att städa :)

I natt drömde jag en dröm men minns inte riktigt vad jag drömde om faktiskt. För jag bruka komma ihåg mina drömmar men ibland glömmer man bort dem. Min mentor sa en gång till klassen för förra året då om man drömmer om en dröm som man verkligen kommer ihåg så ta man sig ner nånstans för att sitta lugn och ro och ta ett papper och penna och börja skriva vad man drömde/vad hände i drömmen? Det är faktiskt lite kuslig och grymt om man gjorde varje gång man drömmer.

Ska nog dricka upp min kopp kaffe och fixar nånting att äta.

Puss puss S

Bun rieu med orange färg.

Go kväll!

Idag åkte jag, pappa och 1 familj till hälsade på mamma på sjukhuset. Därför innan pappa skulle åka hem och fixar till sig så var jag tvungen att snabba på ta en snabb dusch och fixade till mig snyggt. Visst låter det lite onödigt men man vet ju aldrig om man råka stötta på en snygging hi hi. Typiskt mig det ja :D

Det var helt knäppt tyst inne på avdelningen där min mamma log. Man kände sig ganska rastlös därinne faktiskt.
Såg att mamma mår lite bättre men synd att hon inte kan prata vanligt som hon gjorde förut för jag vet inte vad dem läkarna eller undersköterskor tänker egentligen med, för verka som dem gav henne en helt mängd narkos medel. Tänker dem med sina ärtor istället för deras hjärnor?

Pappa och mina föräldrar's familj vänner börja prata samt. flappa så det hörs utanför korridoren. Jag själv då stod utanför kanterna alltså mamma's säng då och bara lyssnade på samt var det ganska tråkig att lyssnar på så jag istället tog telefonen som log bredvid sängen och började ringa min underbara bästa mormor. Först så ringde jag till mobilen för jag trodde hon kanske var inte hemma men det var hon så bad hon mig att ringa hem istället, så gjorde jag det. Vi snackade och så fick jag höra att hon skulle åka hit med Anh bi Lau, min kusin, min näst äldsta moster och sist inte minst då Lilla Nathalie och sötnosen Louis. Kommer blir kul att få träffa dem alla igen :D

När vi snackade en stund så ringde jag vidare till min yngsta moster och jag ringde hem till henne då men det var upptagen.. skumt tänkte jag då. Så jag log på och ringde till min moster's mobil, då svarade hon och jag sa till henne varför är det upptagen hos er? Min moster bara va? det är nog ingen som använder den än ens gång men försök igen då annars så får du ringa tillbaka till min mobil. Jag log på igen och ringde hem upp till dem igen men det var fortfarande upptagen! Riktig störande var det och till sist ringde jag upp till mobilen och sa samma sak ha ha. Men i allafall snackade vi och jag sa om min operationen då som blir om ca 1 månader så hörde jag någon säga i bakgrunden va? ska hon också opereras? innan var det henne's mamma's tur och nu henne's. Jag bara tänkte i mina tankar vad du ska bry dig så j'kla mycket alltså. är det ditt problem eller vadå? alltid ska du lägga dig i. Ibland har jag faktiskt onda tankar till dem som jag hata väldigt mycket hi hi.

Efter 2 timmar har gått så åkte vi hem men vad hände då? Jo, vi skulle åka till Åstorp och käka bun rieu som är då vietnamesisk sopprätter. Jag som var så trött men jag kunde inte göra nånting åt det så vi åkte dit och åt. Jag blev serverad först då ja och när jag såg min mat så kunde jag tror knappt i mina ögon. Soppan var ju redigt orange färgade men det ska ju vara orginala färgen som den alltid har varit. Brydde mig inte så mycket så jag åt samt njöt jag av maten. Ganska god var den också he he.

Vi drog inte förr än klockan halv 10. Jag som hörde utanför köket att det var karaoke och jag som älskar att sjunga. Man kan ju säga att jag har den bästa sång rösten på vietnamesiska sånger och jag äger lätt än dem andra ha ha men nej, jag ska inte skryta för mycket om det annars blir vissa bara avundsjuka hi hi.

Tjugo över 11 så ska nog gå och lägga mig.

Puss puss S

P.S Rösta på min blogg så är ni jätte gullig och är väldigt tacksam om ni gjorde det <3

Kallt & värme.

Heej bloggen!

Vaknade idag vid halv 2 och jag bruka egentligen inte vakna sent sådär faktiskt men man har ju höstlov så passar på att sova lite extra länge hi hi.

En tråkig dag som vanligt i allafall för mig och jag som försöker sms till några men dumt är att har inga cash på mobilen så får ifall sms från parlino's website.

Innan idag så skulle jag snabbt titta om någon var online på yahoo men ingen var inne hix hix.. så istället kom det upp offline meddelande och det stod: du har lurat mig. jag känner mig besviken inom mig vet du det? Jag är så trött på den här situationen mellan mig och hunii alltså.. det var ju han som sa att jag inte behövde hjälpa honom och att han skulle ber någon annan att hjälpa honom + det var ok för honom så ger f'n då att acceptera som det är istället bara anklagar mig bara sådär. Tss, om jag skulle lurat dig så skulle jag har lurat dig för länge sedan samt varför tycker jag om dig så j'kla mycket då?! Tänk först och sen säga det istället säga en massa bullshit! Orka inte allt bråkande med dig längre. It's over so it's over!

Ska natta med min i love you bear.

Jaha, halv 11 är klockan och jag som fundera vad jag ska göra imorgon? Hmm, kanske ska försöka får tag på A eller just det! Hon ska på yoga imorgon kväll så då kan hon absolut inte. Tråkigt när alla är upptagna när det är höstlov.. :/

Mamma ringde idag och jag då som vissa säger att jag har så bra hörsel men sanningen är att jag hör lite sämre än den andra för därför jag kan tolkar fel om någon fråga mig eller vilja prata med mig med nånting. Men i allafall hör jag bra ändå så spela roll om någon säger tyst eller börja skrika så hör jag ändå.

Mamma's operation har gått jätte bra har jag hört från pappa men det som låter så knäppt och lite skumt är att en läkare då som gjorde operationen sms det till min moster och skrev: operationen har lyckas.. och jag bara sa till min pappa: alltså, kan en läkare sms till dem nära anhöriga eller du kanske har hört fel som du bruka alltid göra. Min pappa bara: ja, han sms det till din moster och sa att allting har gått bra och jag bara sa till mig själv: du har nog hört fel för en läkare bruka alltid ringa och säga det istället liksom ja, hur kan en läkare har tid med att sms?

Ska nog gå och natta nu och drömma ac mong som Anh Ng alltid säger när han ska gå och lägga sig.

Puss puss S

D.I.E II



D.I.E I har jag sett kanske 1-3 gånger för den filmen kan man båda skratta och gråta för. Den är både rolig samt lite sorlig.. Den nya som sagt D.I.E II är ännu roligare för den skratta man ju typ hela tiden för han som är huvudrollen Roger Kwok (Yue Chi Long (Yue Sir)) och hon som spela då hans fru Sonija Kwok (Ying Ching Ching (Madam Ying)) är så roliga tillsammans och det sista är ju deras lilla 6 månader baby. Awee, den babyn har sådana bubbiga kinder som man vill så gärna nypa till hi hi.

Deras kolleger är också roliga som ni kanske ser på bilden (kanske inte syns så tydligt..) men i allafall.
Ni borde titta på det och ni kan väl går in på här. Jag tror den filmen är inlagt det :)

En av kollegerna som jag tycker är väldigt grymt är Derek Kwok och han tror att han är Bruce Lee men som sagt han är ganska kopia likt den orginala Bruce Lee.

Har inte hunnit ser alla ännu men ska titta på det snarast.

Den filmen ger jag då 10/10

I don't think so.

Det känns tomt utan dig min käraste T..

Det bry dig nog inte längre om mig och du vill inte att jag ska bry mig om dig. Då får det väl låta det går då om du så vill det. Tss, erkänn att du har någon på G med min kusin X? Erkänn istället att säga att det är ingenting mellan er två men tror du jag lägger ner allt som har hänt mellan dig och mig? Tror nog inte eller kanske en vacker dag men vänta bara när jag ska åka till Ca Mau och då ska vi ser hur du kommer att reagera.

Som tur så kommer jag att har my master Anh Ng med mig och kanske Anh Tot då ska vi ser vem är det som spela jag vet ingenting om henne/honom. Så lääätt förlora jag inte so it's!

God morning!



God morgon på er alla!

Då är det dags att ta en varm kopp kaffe + 1 morgon cigg. Samt tvätta också inne i tvättstugan eller som sagt tvättlägenheten för den ligger ju bara 3 sek bort från min dörr så man slipper går ut i det kallna vädret.

Var ju vaken till 3 på natten för tittade på D.I.E alltså en Hk film då :)

Ska dra och ta 5 min morgon kaffe + cigg.


Svar till Mp
I know the cigg kill me but so it's :P

Puss puss S

4-5 years ago.

Längesen man inte har pratat med er och jag vet att det känns jätte konstig.
Det är något inom i mig som gör att jag inte har hälsat på er och ja, vi alla snacka inte lika mycket med varandra sen vi var yngre. Jag har inget emot er eller så men det är nånting som gör mig att jag inte riktig passar in.

Det känns som alla har som jag inte har (kan man säga som t.ex)

Jag blir alltid less när någon i familjen ska jämnföra mig med någon annan eller med några andra.

Senaste på vissa året har gått så vet jag att jag har varit ganska slarvig och var för mycket bad men nu så har det faktiskt gått bra för mig tycker jag i allafall. Alltså, jag har sköt om mig det jag ska göra och jag gör saker som jag måste göra fast ändå vill jag inte göra. Jag klaga nästan aldrig på någon eller på en sak för jag våga inte säga varför det är så och varför det är orättvist.

Jag vet att jag har varit en jobbigt person och jag hela tiden ska vara på för mycket men när jag tänker efter allt som har hänt så förstod jag det till sist. Därför jag har ändrat mig på det och till slut är jag som jag är nu.

Jag tycker om er alla och vad som än hände så kommer jag aldrig nånsin att glömma er i heller.

Jag minns hur vi alla hade det kul tillsammans och det känns som vi alla var ett stort familj. Jag såg er som mina bröder och systrar. Det är jag glad för :)


I was very tired today.

Trött jag var alltså + kom lite sent in inne på yahoo och plötslig stack anh Ng utan att säga bye. So, soooo bad :P men i allafall snackade vi 3 en stund men den här gången var det inget speciellt.

Ska nog fixar till mig och sen vet jag inte vad jag ska göra men vi hörs!

Puss puss S

Höstlovet har redan börjat.



YEEES, höstlovet är här!

Har ingen vad man ska hitta på idag men ja, få väl se vad som hände :)

Nu måste jag fortsätta att prata med Anh Ng inne på yahoo men vi hörs senare ikväll!



Är helt rastlös alltså.. har ingenting och göra än att sitta här och blogga som en nörd hi hi. Det känns faktiskt lite tomt utan A när hon nu inte längre bor kvar här.. hon kunde ifall kunna flytta härifrån nu på söndag men mamma ville att hon skulle flytta pga att vissa en del saker + mormor & Co ska ju åka ner hit men jag trodde att dem skulle åka ner hit idag men nej nej. Onödigt att säga till A att flytta så tidigt.

Ni kanske undra varför jag la en bild på 1 paket ciggaretter?
Jo, det är ju för att det är en rosa färg på ciggaretterna + litet på paketet också.
Det är så fin med en rosa färg :D tycker jag i allafall.

Ha ha, fick ett meddelande från min mentor och sms stod det:
Ni har en STUDIEDAG på en måndag efter lovet och ni ska arbeta med eget arbete. MVH I.S

Göttsan!
1 extra ledig och då slipper man ju stressa en massa också hi hi.

Imorgon då ska man då stor städa innan mormor & Co åker men vet inte när dem åker men i allafall ska man då stor städa innan man slipper stor städa när släkten ändå ska åka ner hit. Jag kommer städa arsle av mig och man kan nog säga att jag städa som en galning samt. sätta på musiken högt så det hörs hela lägenheten.

Tja, fick i allafall pratat med anh Ng en stund men annars så bruka vi ju snacka i 3-4 timmar nästan varje dag. Han är rolig och shysst att snacka med också men imorgon då ska jag, anh Ng och Mp snacka tillsammans med varandra men jag undra hur det ska gå till? Mp kan inte skriva på viet typ, anh Ng kan skriva både viet och engelsk fast viet mera och själva jag då så skriver jag på viet bättre och förstå mycket då är det då engelsk.
Det kommer går i rökt alltså ha ha!

It's over.



Kiss goodbye for allways...


Avundsjuk?



Den här låten påminner mig så mycket om T alltså.
Varje gång jag lyssnar på den här låten så vill jag bara viska i hans öra: det är ju dig därför det blev så..

Idag var han inte inne på yahoo så ändå skönt att skippa honom, helt enkelt är han bortglömd.

Artisten som sjunger denna låten heter Lam Chan Huy och låten ser ni där på YT.

Today was very fun then yesterday.

För 10 min sedan avslutade jag konversationen med Anh Ng inne på yahoo. Han kan verkligen skoja alltså han, han är rätt likt faster på det sättet hi hi. Jag sjöng för honom för det var längesen han har inte hört mig sjunga i 3 år så nu fick han höra det :) Han sa att jag sjöng likt som Thanh Thuy (har ingen aning vem hon är ens än gång?) och efter några minuter när jag skulle välja en annan låt så sa han att jag sjöng som Thanh Ngan och hon vet jag vem det är. Hon har en fantastik bra röst alltså hon kan sjunga utan att pausa t.o.m och det kan jag inte + jag blev nästan hes när jag sjöng 2:a gången men det gick bra ändå.

Gjorde om min header och blogg igår kväll så jag är riktig nöjd med det än det andra header som jag har gjort inne på photoscape men den här header har jag gjort både photoscape och photoshop. Ska nog inte ändra på det länge men det kan hända att jag ändra om några dagar hi hi.

2 dagar kvar och sen är det då höstlov!

Nästa vecka därpå är det då BDAY FEST hos LINNIIIIIIIZ!
PARTY PARTY!

See you maybe to later!

Puss puss S


Happy day.



I 3 timmar idag har jag bara chattat med anh Nguyen alltså, MP och min kusin i Vn då. Fick ju hans email från MP och trodde att han hade glömt vem jag är men ifall kom han ihåg vem jag är. Jag själv då minns inte hur han ser ut ha ha för han har så många syskon så man vet ju inte vem är vem ens än gång men ifall nu vet jag hur han ser ut (tror jag). Han fick påminna mig och förklarade för mig hur han ser ut men han sa att han ser ut som anh Tot typ och jag bara: vay sao = jasså? Vi snackade om allt möjligt speciellt vi pratade viet-engelska med varandra för jag förstå inte så väl bra på vietnamesiska alltså meningar så var tvungen och skriva blandat hi hi.

Han blev faktiskt surprise and happy när jag meddelade honom inne på yahoo. Han trodde att jag hade glömt honom och jag som tänkte då: hur ska man kunna glömma sina kusiner i sitt hemland? jag glömmer aldrig nån om jag inte har träffat i många år eller vad det nu är + har faktiskt en jättebra minne ^^

Var tvungen att snacka med honom också om en grej som egentligen har löst sig. Äntligen förstod den personen som jag pratade med anh Ng om att jag tyvärr inte kunde hjälpa den personen med + just nu har jag andra viktiga saker som jag måste tänka på och det är ju min mamma som nu är inlagt in the hostpital. Jag tror den personen har tagit bort mig från yahoo fast han igår säger att han inte ska göra det men jag tror nog att han har gjort det. Ärligt, så bry jag mig inte om honom längre om vi fortf. är tillsammans eller ej för det risken får han ju väl ta och det kan jag absolut inte hjälpa med det. Om det är verkligen slut så är det väl slut för alltid :)

00.00 är klockan nu och jag som är så pigg så jag kommer nog inte kunna sova i natt ha ha men imorgon tror jag nog inte att det bli någon skolan för mig i heller som idag. Jag kan om jag känner för det men känns som jag har ingen ork alls när detta stora besvären är redan här och väldigt tungt känns det som.

Ska nog titta på tv och sen sova men vi hörs imorgon!

Puss puss S

I'm tired to everything.

God morgon^^

Så j'kla trött man är alltså + sitter man ju här utan att byta om eller fixar till mig och sen mot skolan. Känner inte alls att dra till skolan pga att bli bara mer och mer orolig för min mamma så jag få tänka på det innan skolan börja om jag ska dra eller inte.

Fundera på att fixar om min blogg.. orka inte har den header alltså. Känns som det är något fel på den men aiija, få väl fundera lite på det hur min blogg ska se ut.

Ska nog anmäla mig till skolan att jag har ingen full energi idag annars skulle jag ju lätt typ snart dra mot skolan men har typ ingen lust för det.

Men men vi hörs senare kanske!

Puss puss S

Today is your day. I hope all come be fine.



7.38 åker min buss från hemifrån så jag hinner bara skriva en snabbt inlägg :)

Just nu håller jag på att platta mitt hår samt fixar till mig.. jobbigt att man är tvungen att fixar till sig varje dag hihi. Måste ju alltid ser bra ut som möjligt än att ser ut som en monster utan make up, oh no!

9.00 då påbörja operationen och jag ska snacka med de lärarna på skolan om det så dem inte hela tiden undra varför jag ser ledsen ut? Men iallafall gör jag så gott jag kan annars så får dem ta det som det är. Det är ganska svårt att koncentera sig just nu när en mamma ska genomföra ett stort operation och man är i skolan, jobbigt är det som in i h*lv*te..!

Men nej, måste fortsätta det jag var och sen mot skolan!
Vi hörs senare <3

Puss puss S

Söndag!



3-4 timmar sedan var MP och hennes familj här och hälsade på oss en stund då innan mamma skulle åka till Lund för imorgon kl: 9.00 på morgonen ska hon då genomföra en operationen. Jag ville följa med men mamma sa att jag inte behövde samt grät jag när jag sa hej då till henne och önskade henne lycka till när jag skulle låsa dörren.

Det känns som att det är sorlig på något sätt men jag hoppas att allting kommer går bra, i really hope it!
Imorgon då skolan så får ser om man orka stanna kvar för det är svårt att koncentera sig just nu när mamma är in på sjukhuset. Jag önskar dig en gång till eller 1000 ggr till att önskar dig lycka till! Allways Mom <3

Fick lite små saker från MP och jag säger än en gång tack igen för du behövde inte verkligen köpa något när du åker till mig. Det känns konstig typ alltså ngai wa om du förstå vad jag menar :) Tack än en gång!!

Stor bråkade typ med T och innan så för 15 min sedan skrev han till mig: JAG GÅR OCH LÄGGER MIG NU, OK? Ok skrev jag då och han skrev: JAG KOM NYSS HEM OCH JAG HAR DRUCKIT SÅ JAG ÄR GANSKA FULL MEN JAG GÅR OCH LÄGGER MIG MEN VI HÖRS BXAA YEU. PUSS PUSS!!

Jag tänkte fråga honom varför han drack så mycket men äsch, jag bry mig egentligen inte om han dricker en massa eller vad det nu är. Har faktiskt små tjafsat om honom about money.. alltså, jag är så trött att allting ska handlar om pengar. Känns som han kanske har druckit med en tjej och säkert hon tjejen säger: anh oi.. anh buon de lam gi cho no met ha anh? uong voi em cho no vui di nhe. dung co buon nua nghe anh.

Jag ryser när jag tänker på det men vem bry sig egentligen om sånt. Orka slösar en massa energi på det :)

Nej, nu ska jag går ut och ta en cancer pinner :)

Puss puss S


Happy Birthday!

Grattis TT's mamii på 50årsdagen!


About MT



° Real Name: Tran Thi Minh Tuyet

° Birthdate: October 15, Saigon, Vietnam

° Family members: Four sisters, two brothers.
Two older sisters are singers: Cam Ly and Ha Phuong, and four children

° Hobbies: Fashion, movies techniques, make up, cooking, swimming

° Dislike: Being dishonest

° Favorite Color: Warm, light colors

° Favorite Food: Vermicelli beef, banh xeo, bun mam, any food w/ mam.

° Favorite Movie: Pretty Woman

° Idol: Singer Ngoc Lan

° Favorite Actors: Luu Duc Hoa, Tran Ngoc Lien

° Childhood Goal: Became an actress

° Recent Goal: Forever remember in fans heart

° Future Goal: Have a happy family with well behaved children


Jag har sett henne i verkligheten med hennes syster CL när dem och andra artisterna åkte till Sverige år 1995 Sundspärlan och sjöng. Jag har hört om henne innan konserten men då hade jag en musik video som hon då sjöng tillsammans med sin syster CL och en kille som har exakt samma efternamn som mig LT (Lam Truong). Jag minns att jag alltid sjöng samt. som MT och hon hade verkligen en fin röst.. jag har alltid typ beundrat henne.


Lördag!

Vad kan man hitta på en lördag kväll?

Festa?
Haha, orka inte + har inte festat på länge typ eller jo sist det var, var någon gång under Juli. Alltså, man orka inte festa loss längre som förr. I'm not a party girl more hix hix...

TV?
JA! Om det finns någon bra film ikväll :)

RSS 2.0