No feelings

10/3 Dad's bday & ställningarna ska då tas BORT!


Tyvärr har jag no feelings för Mr J (boysen).. allt jag har sagt till honom är sanna och samt. när jag tänker tillbaka så har jag alltid undrat "är han verkligen min typ?". Jag vet inte vad jag vill riktigt och OM det skulle blir något så är jag bara rädd att jag inte kommer tycka om honom :S det är det problemet jag har. Han är inte så ugly eller så men jag tycker om hans personlighet väldigt mycket, det är ju det som är ett plus. GAAH, jag vet inte vad jag vill!

Day after day

Söndag är en seg dag idag och det är fortfarande vinter..

Awee, jag saknar min boysen eller är inte min ännu men det kommer hihi.. boysen har ju match idag vid ramlösa och jag hoppas, hoppas att hans lag vinner idag. Det känns som vi har funnits för varandra men ännu har vi ju inga känslor för varandra men det kommer snart hoppas jag på iaf :)

I natt ska jag prata med boysen <3 OM han inte somna bara hihi.

Go away

Jag orka inte längre, inte ens 1 sekund till. Jag fick nyligen lite små skäll av pappa varför jag inte kunde nr till mamma's handläggare osv. Jag kan inte hjälpa det att jag inte kommer ihåg nr och det känns som jag alltid ska ta en massa ansvar!? Ibland börja jag blir trött på pappa och varför han inte kan ta ansvar det han ska göra. Ibland önska jag att pappa kunde vara som andras pappor istället går runt och klaga en massa på mig eller på mamma som t.ex han säger att det är mitt och mamma's fel för allting. Om man klagar så varför flytta man inte ifrån då och börja med ett nytt liv istället att låtsas allting är bra fast det är egentligen inte. Vänta bara några veckor till eller 1 månad så kommer jag verkligen inte att finnas kvar i detta läget längre. Varför ska man klaga efteråt istället att klaga före än efteråt? Du är för snäll så du nästan vill bara flippar ur dig och sedan säga en massa som kan göra en blir ledsen eller blir sårad. Ibland tror jag att du är nån annan, inte den pappan som alltid har stött mig sedan jag var spädbarn. Det verka som du ångrade dig och om du vill spola tillbaks som förr så går det tyvärr inte.. du tror att vissa personer bryr sig om oss när dem egentligen inte bryr om oss. I hela mitt liv har jag alltid tänkt på hur vissa har behandlat oss i familjen som en viss främling bland dem. Jag hatar inte dem eller så men vissa är inte värt att tycka om faktiskt.. om jag vore en kille som t.ex så skulle du nog aldrig, aldrig klagat eller skyllt på. Jag kom ihåg det men vill ändå glömma bort det. Du är ändå min pappa men ibland är det lite orättvist när du säger vissa negativa saker till andra om en.

It's snowing

Är pigg samtidigt känner på att jag börja bli små sjuk :( dumma vinter och jag som vill att det ska blir vår. Ni kanske har sett på min blogg att jag har gjort rundare hörn på side och content, så min blogg börja bli finare som sagt hihi.

Jag vet inte vad jag ska skriva så det får duga än såhär.

Mr J

Jag vill inte får andras uppmärksamheter än bara vill har din uppmärksamhet istället. Jag känner verkligen hur våra känslor växer mer och mer men jag förstå att det är svårt att visa det just nu för tillfälligt. Det är din personlighet som jag faller för, inte din utseende annars skulle jag inte ens valt dig men du har i alla fall gjort nåt som fick mig att tänka att utseende spela inte så stor roll, bara man tycker om varandra så :)

I'm back

Nyss trixat och fixat med min blogg så orka inte göra en "snygg" blogg så den får duga som den blev. Tja, det har inte hänt så mycket på sistone precis eller jo, nästa vecka ska jag kanske börja går i gips så jag slipper går med dem här ställningarna som jag har runt om båda mina ben. Snart 2 månader har gått och det har gått faktiskt fort tycker jag för min del. Jag har saknat festande och allt som jag har missat väldigt mycket så jag lova att jag kommer ta om det som jag har väl missat hihi.

Jag känner mig stolt, riktigt stolt alltså för jag verkligen har orkat med all smärtsam + hårda träningar. Det var så nära att jag nästan ville läggas ner det helt och hållet för det var väldigt, väldigt smärtsam men i alla fall har det gått över. Om jag inte hade tänkt på det noggrant så skulle nog de andra skrattat eller säga att jag eller vissa bara prata bullshit om min operation. Jag vet att det finns jätte många som nu vill ser hur mycket jag har förändras i längden men som sagt vill jag säga att jag är fortfarande den jag är och jag hoppas att ni tycker om mig för den jag är, som jag alltid har varit. Samtidigt så är jag glad att allt det värsta är över och jag är väldigt tacksam för den person som verkligen har stött och hjälpt mig med detta.. utan den personen så skulle inte min operationen blivit av. Jag känner mig som en ny människa och jag tycker så j'kla synd om vissa som ogillade mig, för jag visste att ni var avundsjuka för jag hela tiden får uppmärksamhet. Om man får uppmärksamhet så betyder det att man är omtyckt om andra, inte hatad av andra som vissa gör.

Jag vill bara säga att jag är tillbaka till bloggen och jag skriver när jag har tid annars så vet ni vart jag finns ;)

RSS 2.0