Don't ask me why who's he

17/1-10  <3

Ni vill nog vilja veta vem mr (?) är? ;)

Saknar en viss person

Jag är glad att jag har lagt ner vissa personer förutom en viss person. Jag lärde känna den personen bara lite då och då i slutet av maj. För mig kändes som att vi har känt varandra länge och det som jag tycker bäst om den här personen är att den har personen har en full glädje och skratt. Jag har blivit frågad av vissa om den här personen är hon eller han och jag säger såklart att det är han. Vissa blir snea på det och säger: va? allvar? varför?! usch ju osv men för mig så tycker jag om den här personen för den personen är. Jag bry mig inte vad andra tycker eller säger om den här underbara personen :) Jag är faktiskt glad att jag har fått lära känna den här personen och jag förstå också verkligen om den personen's situation på ungefär bara. Du gör varenda person glad <3

A normal day today

Jag blir glad att faster är här (inte just nu) men i alla fall är jag glad att hon är här. Hon ska också sova över här för hon vill inte att pappa ska köra hem henne och sedan tillbaka. Awee, väldigt snällt av henne att tänka så :) Ni ser att jag har gjort en ny header och jag är i alla fall nöjd med min nya header.

Det är nånting som har förändras runt omkring mig. Jag har i alla fall blivit lite längre och ska blir lite längre till och sedan är det ju complete. Jag har små planerat lite med att jag inte ska börja plugga igen för det känns onödigt att börja mitt i mars - april och avslutningen sluta i juni så det känns väldigt onödigt för mig. Under sommaren kanske det blir en resa för mig till Vietnam och jag är inte 100% säkert på det riktigt ännu för det verka som att alla vill ser hur jag ser ut när jag har blivit längre och det låter som real makeover (hihi). Spännande ju! Om det inte blir nån resande så blir det flyttning till mormor och då ska jag börja små jobbar hos moster och då har mitt liv börjat på riktigt. I will be work, work and then go shopping :D

1 månad 8 dagar har jag varit rökfritt!
Jag är väldigt glad och stolt för mig själv att jag har slutat rökat pga ja, jag kan inte går ut och röka när jag har dessa tunga ställningarna på mig. Egentligen skulle jag nog inte har slutat ännu men jag gjorde för min skull och Mimpow's skull.

想念你的宝宝

Miss you <3

I can't sleep

Sitter här hur pigg som helst och prata med brorsan (stödbror) inne på msn. Kul va? :) Det är något som stör mig redigt men vet inte vad det är eller vem det är i heller ha ha. Håller nog på att blir crazy men i alla fall ska jag nog prata med brorsan ett litet tag till och sedan ska jag försöka somna in.

Såg att D var inne på msn för några minuter sedan. Som om jag bryr mig om den typen och jag som önskade att han var singel för alltid och han blev ju det till sist för hans älskare x ville inte flytta till Norge med honom för hon hör hemma här än att höra där han befinner sig. Jag vill inte vara taskigt egentligen men vem är det som har varit irl?

一个晴朗的一天

One day we become two.
I know it's hard right now but I hope you can wait until it is back to normal. You should understand that it is you I have always liked more than ever, and if it were not you,
I'd probably never ever been able to find someone who is like you. A true love, you never forget, never ever. Only if I remain in your heart.


-

Igår var A här en stund hemma hos mig och vi pratade om allt allmänt osv men synd att hon nu har flyttat till H-stad. För hon ska börja plugga där i 3 och halv år så vi kommer nog inte träffas lika mycket som vi gjorde förr men i alla fall önska jag dig A lycka till med plugget :)


För några minuter sedan snacka jag med min kusin T i Vn och fick höra lite dåliga nyheter men jag förstå hur det är. Du är inte ensam om det T och om du vill pratas vid eller nått så finns jag alltid hos din sida <3 Hoppas du inte tänker mycket på det och det blir ju alltid så när man inte vill att det ska blir så.


5 månader kvar tills jag flytta ifrån Hbg :D

Du är BÄST

Tack för kommentare Gabbe <3
You're the best!

Vänner

Igår frågade en jätte snäll sjuksköterska om mina vänner har hört av sig till mig och jag sa till henne då att dem har annat för sig än att höra av sig till mig. Ibland har jag tänkt om jag nånsin har vänner som bry sig om mig? Jag har sagt till vissa om operationen och dem var glada för det men ingen alls har hört av sig eller ringt hur jag mår och hur har det gått? Betyder det då vänner eller betyder det ingenting alls.? Jag som alltid brydde mig om er t.ex om något har hänt osv så ringde jag och frågade om vad som har hänt och hoppas att allting går bra men vad får jag tillbaka när jag är tillbaka från sjukhuset? Varken en hälsning eller sms t.o.m men man kunde i alla fall kunnat sagt nånting eller hur och det skadas väl inte. Därför jag själv inte längre orka höra av mig till nån alls när ingen hör av sig till mig och jag vänta tills ni hör av er annars så är det inget nån mening att man är vänner right? Jag vet att alla har så mycket och göra, det förstå jag och jag skyller inte på det eller så men jag tycker att vänner ska höra av sig någon gång än aldrig höra av sig alls. Ni kan säga eller tycka hur ni vill men för min del så tycker jag att har vänner som er är en meninglöst. När min behandligen är färdigt tills sommaren så kom inte och säga att ni ångrade er eller vad det nu är så är det faktiskt försent att säga det än att säga det tidigare när man hade det jobbigt situation. Jag är i alla fall happy att har fått lära känna er men synd att jag inte har fått något tillbaks än ni har fått det från mig.

6 veckor kvar

6 veckor kvar blir jag 6 cm längre men om 2 veckor ska jag då ta ett rehjält diskussion med en läkare som ta hand om min behandling om varför jag inte kan blir 8 cm längre än bara blir 6 cm? Jag som fick höra att man kunde blir 10 cm längre men plötsligt säger ni helt annat sak om 8 cm och sedan 6 cm! Jag måste fråga och jag har faktiskt rätt att får svar från det. Jag har kämpat häcken ur mig av smärtsamt och jag klagade aldrig nånsin hur ont det än gjorde men för er känns som det. Jag kan bara säga några ord: IF I CAN SO I CAN DO IT! Ingen kan förstöra det för mig :)

Pausa ner bloggen ett tag

Jag ska inte bloggar på ett tag pga att jag inte vet vad jag ska skriva plus att det inte har hänt så mycket i heller så därför jag kommer inte att bloggar mer än idag.

<3
27/8-29/5-09
Jag började då på folkhögskola och jag kan säga att jag trivdes väldigt bra där samt fick man nya underbara klasskamrater och några andra från andra linjer också. Jag var faktiskt glad att alla tyckte om att jag alltid var självsäker med mig själv och jag alltid var en pratglad tjej. Just det! Jag minns också hur jag var kär och det var ju A men före A var jag då kär i J men vissa märkte lite att jag var mer intresserad av A för jag gillade hans skate stilen.
Men i allafall var det faktiskt kul och lära känna er alla men synd att vi alla har börjat glidit isär från varandra :(

Kommer det går ännu bättre år 2010??

Imorgon blir det förlängning och undra hur lång jag kommer att blir :P






RSS 2.0